website info

Főszerkesztő: A.J
Nyitás: 2016.01.15.
Design(6. verzió):  A.J
Téma: Kristen Stewart
Kód: lindadesign-nonstop (átalakítva A.J által)
Ajánlott böngésző: Google Chrome
Host: G-portál, SoSugary
Elérhetőség: kristenstewart2015@gmail.hu
 
A kristenjaymesstewart.gportal.hu Magyarország első számú Kristen Stewart-al foglalkozó rajongói oldal. A lap nem áll kapcsolatban Kristen-nel, rokonaival, barátaival, ez csak egy egyszerű rajongói oldal ami segíti a rajongóknak, hogy értesüljenek a legfrissebb hírekről nap mint nap.
Kövesd az oldalt Facebook-on is!
 
about kristen

Szül.név:KristenJaymesStewart
Becenév:Kris
Szül. idő:1990. április 09.
Szül.hely:LA,California,USA
Foglalkozása:Színész

1990 Április 9-én született, bátyjával Cameron-al és szüleivel Los Angelesben élnek. Édesapja tv-s producerként dolgozik a Fox tv csatornánál.Április 9-én ünnepli a születésnapját Dennis Quaid is akivel együtt szerepelt a Cold Creek Manor c. filmben 2003-ban. Tovább>>

 
latest images

 

 
latest projects

PERSONAL SHOPPER (2016

Szerep: Maureen

Típus: dráma, thriller

Megjelenés:2016.december 14.(France)

IMDB | ELŐZETES | KÉPEK

CAFÉ SOCIETY (2016)

Szerep: Vonnie

Típus: komédia, romantikus

Megjelenés: 2016.augusztus 05.(USA-ban)

Egy fiatal férfi érkezik Hollywoodba az 1930-as években, abban a reményben, hogy elkezdhet dolgozni a filmiparban. Az ott talált nyüzsgésbe és életformába, mely az egész kor szellemét meghatározza, menten bele is szeret.

IMDB | ELŐZETES | KÉPEK

EQUALS (2016)

Szerep: Nia

Típus: sci-fi, romantikus, dráma

Megjelenés: 2016.május 26 (USA-ban)

Valamikor a jövőben járunk. Az emberiség nagyobbik fele elpusztult a "nagy háborúban", a többiek pedig ezúttal egy utópisztikus társadalomban élnek, ahol semmi helye nincs semmilyen érzelemnek: sem együttérzésnek, sem örömnek, sem bánatnak, sem haragnak. Ha valakin úrrá lesz bármiféle érzelem, azt a doktorok gyógyíthatatlan betegségként diagnosztizálják, amire egyetlen gyógymód létezik: a halál. A fiatal grafikus, Silas úgy érzi, ő is megbetegedett, ezért felkeres egy doktort, hogy még időben el kezdje szedni a gyógyszereket, amik talán segíthetnek. Amikor azonban észreveszi, hogy szemrevaló kollégája, Nia is a betegség jeleit mutatja, hirtelen fellángol közöttük valami, amit nem szeretnének holmi gyógyszerek miatt elveszíteni.

IMDB | ELŐZETES | KÉPEK

BILLY LYNN'S LONG HALFTIME WALK (2016)

Szerep: Kathryn

Típus: dráma, történelem, háború

Megjelenés: 2016.november 11. (USA-ban)

IMDB | ELŐZETES | KÉPEK

CERTAIN WOMEN (2016)

Szerep: Beth Travis

Típus: dráma

Megjelenés: 2016.október 14. (USA-ban)

IMDB | ELŐZETES | KÉPEK

 
modeling

Név: CHANEL Make-Up Collection
Év: 2015
Hamarosan

Név: CHANEL Eyewear Campaign
Év: 2015
Elérhető

Név: CHANEL Handbag Campaign
Év: 2015
Elérhető
 
elite affilates

Elite cserét a chat-ban kérj, ne írj külön e-mailt! Mielőtt cserét kérnél olvasd el a feltételeket, majd ha megfelelsz azoknak ezután írhatsz. Meghívás esetén a feltételek érvényüket vesztik. A.J a nevem, kérlek így nevezz meg!

Feltételek | Lekerültem?

   

   

   

   

   

Képre vár: -

Hely: 21/0 BETELT

 
message board

Ez itt a chat box. Ide írhattok véleményt az oldalról, vagy Kristen-ről, és itt is kérhettek elite cserét. Ne szidj se engem, se az oldalt, de főleg ne Kristen-t! Ha valami nem tetszik az oldalon, építő kritikát elfogadok, de trágár szavakat nem! Ne hírdess itt, még burkoltan sem, arra ott van a reklámkönyv! Mivel nem sok hely van elit cserére, illetve itt nincs top csere lehetősége így csak a legjobb és legszebb/legprecízebb oldalakat szeretném elit cseréimnek.

 
picture of the month

Augusztus:

 
visitors
Indulás: 2016-01-15
 

hírek és frissek

Távozás a Gracias Madre étteremből (augusztus 22)

2016.08.25. 14:31, A.J

Augusztus 22.-én azaz hétfőn lencsevégre kapták kedvencünket amint távozik egy West Hollywood-ban lévő Gracias Madre neveztű étteremből egy nő társaságában. A képeket már feltöltöttem a galériába, összesen 31 db-ot tekinthettek meg. 

   

Főoldal > Paparazzi képek > 2016 > 22th August - Leaving in Gracias Madre restaurant in West Hollywood

Az ELLE Spain, ELLE Belgium és az ELLE Australie címlapján

2016.08.22. 10:07, A.J

Kedvencünk Elle France-s fotói nagy sikert aratnak, ugyanis több Elle magazinba is belekerültek, először is alapból belekerültek az Elle France Magazinba, aztán most pedig belekerült az Elle Spain, Elle Belgium és az Elle Australie-ba is.

Igazából egyikhez sem került fel valami új kép, csak ami alapból is megjelent az Elle France-ba, de néhány az Elle Spain-hoz azért került, összesen 11 db.

   

Főoldal > Fotósorozatok & Portrék > 2016 > ELLE Spain

 

Valamint az Elle Belgium-nál is megjelent, ahol csak 1 db címlapfotót kaptunk.

   

Főoldal > Fotósorozatok & Portrék > 2016 > ELLE Belgium

 

Szintén az Elle Australie-nál is csak egy címlapfotó jelent meg.

   

Főoldal > Fotósorozatok & Portrék > 2016 > ELLE Australie

 

Mégtöbb ELLE France kép

2016.08.22. 09:58, A.J

Ismét új ELLE France képek jelentek meg, de itt is az a baj, hogy egy részét engedte a sosugary, hogy feltöltsem, a másik felét 11 db-ot pedig nem, így amiket nem engedett azokat feltöltöttem az oldal facebook oldalára, azokat ITT tudjátok megnézni, a többi amiket felengedett tölteni pedig a kisképekre, vagy pedig a képek alatti linkre kattintva eléritek.

   

Főoldal > Fotósorozatok & Portrék > 2016 > ELLE France

ELLE China + ELLE France BTS kép

2016.08.21. 18:27, A.J

Most 2 db BTS képet hoztam, az első az ELLE China fotózásán, a második pedig az ELLE France fotózásán készült.

   

Főoldal > Fotósorozatok & portrék > 2016 > ELLE China (BTS)

Főoldal > Fotósorozatok & portrék > ELLE France (BTS)

Los Angeles-ben Alicia-val (augusztus 20)

2016.08.21. 18:15, A.J

Tegnap azaz augusztus 20.-án ismét lencsevégre kapták Los Feliz utcáin Kristen-t abrátnője, Alicia Cargile társaságában, kezükben kávéval és egyéb ital/étellel. A galériába már feltöltöttem a képeket, összesen 16 db-ot tudtok megtekinteni.

   

Főoldal > Paparazzi képek > 2016 > 20th August - Leaving a Cafe in Los feliz / w Alicia Cargile

Anesthesia poszter, still képek stb

2016.08.21. 18:01, A.J

Sajnos már nem tudom mikor kerültek közzé az interneten az Anesthesia poszterei, de megtaláltam azokat is és feltöltöttem a galériába, egyébkánt 2 db poszter van eddig, amit teljes méretben a galériában tudtok megnézni.

   

Főoldal > Filmek > Anesthesia (2016) > Posters

 

Valamint 4 db a forgatáson készült képet is hoztam nektek.

   

Főoldal > Filmek > Anesthesia (2016) > On set

 

Valamint a végére pedig feltöltöttem a maradék Still képet is amit találtam, de ezek közül csak 6 db-ot akart feltölteni a galériába így úgy gondoltam, hogy akkor feltöltöm a Facebook oldalra is az összes (9db) Still-t, hogy megtudjátok nézni, ERRE a linkre kattintva eléritek a feltöltött képeket.

   

Főoldal > Filmek > Anesthesia (2016) > Still

Equals képek

2016.08.21. 17:23, A.J

Az Equals című filmek is, megjelent pár új képe, azokat hoztam el nektek most. Először is megjelent pár új poszter is, így ezekkel együtt már 11 db poszter van eddig. Ezeket is természetesen teljes méretben a galériában megtudjátok nézni.

   

Főoldal > Filmek > Equals (2016) > Posters

 

Aztán az Equals DVD-s kiadásához megjelentek az első poszterek is, számszerint 2 db.

   

Főoldal > Filmek > Equals (2016) > DVD Covers

 

Valamint a forgatáson is ellőttek pár képet, ezek nem éppen a legjobb minőségűek, de azért érdemes őket megnézni. Egyébként ennél is 11 db új kép jelent meg.

   

Főoldal > Filmek > Equals (2016) > On set

ELLE China BTS videó

2016.08.21. 13:28, A.J

Most pedig elhoztam nektek az ELLE China fotózásáról készült BTS videót is, nagyon jó a videó, remek zenével és közben Kristen telefon beszélgetését is halljuk. Érdemes megnézni a videót.

Billy Lynn's Long Halftime Walk poszter + első BTS képek

2016.08.21. 13:09, A.J

A Billy Lynn's Long Halftime Walk című filmhez is megjelent 2 db új poszter is, ezeket is teljes méretben a galériában tudjátok megtekinteni.

   

Főoldal > Filmek > Billy Lynn's Long Halftime Walk (2016) > Posters

 

Valamint megkaptuk az első BTS képeket is, ezúttal 4 db új kép került elő. Ezeket is a galériában tudjátok teljes méretben megtekinteni.

   

Főoldal > Filmek > Billy Lynn's Long Halftime Walk (2016) > Behind The Scenes

Új Café Society poszterek

2016.08.21. 12:59, A.J

Elég régóta hoztam már új híreket Kristen hamarosan megjelenő filmjeivel kapcsolatban, és pár napja utánanéztem és új Café Society poszterek kerültek elő. Normálisabban nem tudtam sajnos kivágni ezeket, ezért teljes méretben a galériában tudjátok megtekinteni a posztereket, egyébként pedig összesen 11 db posztert tudtok megtekinteni.

Mivel az idő folyamán új still képek is kerültek elő a filmről, azokat is pótolni fogom időben, de arról külön cikket már nem szeretnék hozni, így majd a galériát figyeljétek.

   

Főoldal > Filmek > Café Society (2016) > Posters

 

Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE // WISE-VOGUE    *****    * GP Life * Webes hírek * Nem csak gportálos oldalaknak * GP Life * Webes hírek * Nem csak gportálos oldalaknak *